Pausegymnastik / træningsøvelser

Corona har gjort at mange igennem lang tid efterhånden har arbejdet hjemmefra. Det kan være hårdt. Både mentalt fordi man er meget alene og savner samværet med sine kolleger og andre personer. Og fysisk fordi man ofte sidder mere stille end normalt og måske ikke i de bedste arbejdsstillinger.

Reducer gener og opnå bedre trivsel

Vi tilbyder online pausegymnastik/træning som især er målrettet medarbejdere, der arbejder hjemme. Det medvirker både til at reducere eventuelle fysiske gener og forbedrer trivslen.

Træningen kan også sagtens afholdes for en blanding af medarbejdere på arbejdspladsen og medarbejdere, der arbejder hjemme. 


Her er et lille udpluk af, hvad tidligere deltagere har sagt om træningen:

Rose-Marie, RS Components:
” Vi har været meget glade for vores 2 Webinarer med Maja, og hun har fået stor ros for øvelser som er gode og nemme at udføre alene derhjemme 😊”

Camilla Winther, Carsøe:
”Hej Lotte,
Mange tak for det fine webinar. Jeg har fået god feedback på det. Og ros til dig for at brænde godt igennem på skærmen, selvom du ikke kunne se modtagerne! 😊


Hør mere om indholdet i webinaret i nedenstående lille introvideo.

Online pausegymnastik slutbillede

 

Kontakt os

Kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sammensætte et online træningsforløb, som passer til lige netop jeres virksomhed.