Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Arbejdsmiljøkurser 2023

Find dit kursus i vores nye katalog.

I vores nye kursuskatalog for 2023 finder du masser af inspiration. Du får en kort beskrivelse af alle de arbejdsmiljøkurser, vi udbyder i 2023. Det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og suppleringskurser til kompetenceudvikling. Der er masser af inspiration at hente.

Nogle af kurserne udbyder vi på eksterne hold, og andre tilbyder vi som virksomhedskurser, der bliver holdt på jeres virksomhed, og hvor vi tilpasser indholdet til netop jeres virksomheds ønsker og behov.


Se kursuskataloget ved at klikke på billedet herunder:

Katalog enkelt side

 
Få tilsendt et katalog

Har du uddybende spørgsmål til nogle af kurserne, eller ønsker du at få et katalog tilsendt, så kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Arbejdsmiljø

Digitaliser arbejdsmiljøet, og spar tid

Et sikkert arbejdsmiljø har aldrig været vigtigere end i dag. Både for at leve op til de stigende krav fra myndigheder og kunder og ikke mindst for at skabe de bedst mulige rammer for virksomhedens medarbejdere.

Men hvordan gør I det effektivt, nemt og hurtigt i hverdagen, så I opnår fordelene ved et sikkert arbejdsmiljø, samtidig med at I kan koncentrere jer om at drive jeres forretning?

Læs hele nyheden
Arbejdsmiljø

2 nye kampagner fra Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet har for nyligt lanceret 2 nye kampagner, der sætter fokus på at arbejde sikkert i højden. Årsagen er, at der sker alt for mange arbejdsulykker med fald fra stiger, stilladser, tage og andre steder, fordi de ansatte enten ikke er instrueret godt nok eller ikke overholder instruktionen og er uforsigtige.

Læs hele nyheden