Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Priser fra 395,- pr. måned

Grundpakke

Her får du de mest basale moduler. De giver dig struktur og overblik over de grundlæggende elementer i dit arbejdsmiljø.

Med denne pakke kan du styre og dokumentere arbejdsmiljø-arbejdet, så du altid er på forkant ved krav fra kunder og Arbejdstilsynet.

Grundpakken indeholder:
Administration
Opgaver
Dokumenter
Registreringer

Læs om alle moduler her.

*Startpakken koster 3.750,-

Komplet pakke

Vælger du den komplette pakke, får du adgang til alle 7 moduler i SOSWEB og kan dermed udnytte alle systemets mange muligheder og fordele.

Komplet pakke indeholder:
Administration
Opgaver
Dokumenter
Medarbejdere
Teknisk udstyr
Kemi
Registreringer

Læs om alle moduler her.

*Startpakken koster 6.250,-

*Startpakke

Uanset hvilken pakke du vælger, har du også behov for en startpakke. Den omfatter, at vi sørger for de grundlæggende opsætninger af systemet og giver dig en introduktion til de valgte moduler. Vi hjælper også med at oprette de første data fra jeres virksomhed.

Prisen afhænger af hvilken systempakke, du vælger.

 

Bemærk at SOSWEB købes sammen med en virksomhedsaftale med Avidenz, og at alle priser er ekskl. moms og gældende for 2024.

 
Privatlivspolitik
I forbindelse med brug af funktionen Hændelser i App’en vil der blive afsendt et billede til www.sosweb.dk. Der anvendes SSL-certifikat på www.sosweb.dk samt det API, der kommunikerer med den mobile APP.
Billederne anvendes kun i et lukket system på  www.sosweb.dk  og kan kun tilgås af de brugere, der har fået tildelt rettigheder til det for den konkrete virksomhed.
Avidenz A/S kan ikke gøres ansvarlig for indhold på billeder, da vi ikke har indflydelse på, hvilket motiv der vælges af brugeren. Avidenz A/S opfordrer til, at billederne ikke har et anstødeligt indhold, og at det for så vidt muligt ikke indeholder genkendelige billeder af personer.

Kontakt os

Vil du høre mere om SOSWEB?

Vil du vide mere om SOSWEB og eventuelt have en gratis og uforpligtende online demo af systemet, så udfyld nedenstående formular, og vores SOSWEB-konsulent, Mikkel, kontakter dig hurtigst muligt. 

Vi har konsulenter i hele landet

Vi vil være den bedste samarbejdspartner, når virksomheder vil udvikle deres arbejdsmiljø.

Vores hovedkontor ligger i Odense, og vi har konsulenter fordelt over hele landet. Vi er derfor ikke langt fra dig.