Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse

Hvem skal have den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse?

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse er obligatorisk for alle arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere, der er med i en arbejdsmiljøorganisation (AMO) – med undtagelse af arbejdsgiveren/direktøren selv, hvis vedkommende indgår som arbejdsleder i arbejdsmiljøorganisationen.

Medlemmer, der i forbindelse med tidligere arbejdsmiljøarbejde har gennemgået en arbejdsmiljø- eller sikkerhedsuddannelse efter den 1. april 1991, skal ikke forny deres uddannelse.

Formålet med den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse

Formålet med arbejdsmiljøuddannelsen er at give deltagerne et godt fundament for deres arbejde i arbejdsmiljøgruppen ved at give dem en grundlæggende viden om arbejdsmiljø og om metoder til at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Der tages udgangspunkt i arbejdsmiljøorganisationens pligter og opgaver. Men alle medarbejdere med ansvar og opgaver i relation til virksomhedens arbejdsmiljø kan have stor glæde af arbejdsmiljøuddannelsen.

Uddannelsen skal være gennemført senest 3 måneder efter, at den pågældende arbejdsmiljørepræsentant eller arbejdsleder er tiltrådt som medlem af AMO.

Vi tilbyder den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse over hele landet, så du kan altid finde et kursus i nærheden af dig. Se planen for de kommende kurser herunder.

Kommende kurser

Arbejdsmiljøuddannelsen

Arbejdsmiljøuddannelsen

Arbejdsmiljøuddannelsen

Arbejdsmiljøuddannelsen

Arbejdsmiljøuddannelsen

Praktiske informationer

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse varer 3 dage, hvoraf 2 dage er i forlængelse af hinanden og 1 dag nogle uger efter.
Alle dage er der undervisning fra kl. 8.00 – 16.00.

Undervisning af fageksperter

Underviserne på arbejdsmiljøuddannelsen hos os er erfarne arbejdsmiljøkonsulenter, som til daglig færdes ude i virksomhederne og rådgiver om arbejdsmiljø. Dermed har de et indgående kendskab til og viden om de arbejdsmiljøudfordringer, der kan være på forskellige typer af virksomheder.
Dette kendskab udnytter vi på vores arbejdsmiljøuddannelser, hvor underviserne anvender konkrete eksempler og problemstillinger ude fra hverdagen i virksomhederne.

Kontakt os

Vil du vide mere om vores kursustilbud?

Hanne Rudbeck Andersen, kursussekretær

Kursuskatalog 2024

I vores kursuskatalog finder du en kort beskrivelse af alle de kurser, vi tilbyder. Der er masser af inspiration at hente.

Læs kataloget ved at klikke herunder.

Du kan også læse mere om alle kurserne og finde link til tilmelding via menupunkterne herunder.