Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Digitalt arbejdsmiljø

Digitalt system og app til arbejdsmiljø, miljø og kvalitet

SOSWEB er et digitalt system med en tilhørende app. Her kan I samle alt omkring virksomhedens arbejdsmiljø, miljø og kvalitet ét sted.

Det giver overblik og sikkerhed for, at der er styr på det hele. Samtidig er det nemt og hurtigt, så SOSWEB sparer virksomheden både tid og penge.

sosweb

På markedet siden 2004

SOSWEB har været på markedet siden 2004, og vi har løbende videreudviklet på systemet, så det lever op til nutidens mange muligheder og krav fra myndigheder. Vi har i dag mange tilfredse kunder, som har stort udbytte af systemet. Vil du være en af dem? 

Sådan kommer I i gang med SOSWEB

Det er let at komme i gang med at anvende SOSWEB. En af vores konsulenter sørger for den grundlæggende opsætning. Samtidig sikrer vi, at I kommer godt i gang med en introduktion til de forskellige moduler og oplæring af de primære personer, der skal anvende systemet hos jer.

Der bliver ikke installeret noget på jeres computere, da det er et online system.


Vi hjælper også gerne med de praktiske opgaver fremover

Når I fremover skal anvende SOSWEB har I mulighed for at lade os hjælpe jer med det praktiske arbejde i systemet som eksempelvis at opdatere dokumenter. I får en fast konsulent tilknyttet, og det indgår som en del af det generelle samarbejde med Avidenz.


Få en gratis og uforpligtende demo af systemet

Før I tager en beslutning om at købe systemet, giver vi jer gerne en online demonstration af SOSWEB via Teams. Denne er gratis og helt uforpligtende. 
Kontakt os for at aftale nærmere. 

Kontakt os

Vil du høre mere om SOSWEB?

Vil du vide mere om SOSWEB og eventuelt have en gratis og uforpligtende online demo af systemet, så udfyld nedenstående formular, og vores SOSWEB-konsulent, Mikkel, kontakter dig hurtigst muligt. 

Vi har konsulenter i hele landet

Vi vil være den bedste samarbejdspartner, når virksomheder vil udvikle deres arbejdsmiljø.

Vores hovedkontor ligger i Odense, og vi har konsulenter fordelt over hele landet. Vi er derfor ikke langt fra dig.