Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Vi skaber sikkert arbejdsmiljø og trivsel i danske virksomheder

Autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Vi er autoriseret arbejdsmiljørådgiver og har en lang historie bag os. Avidenz startede som det, der i begyndelsen hed Jern- og Metalbranchens BST, som blev stiftet i 1994. Årsagen var, at det blev lovpligtigt, at jern-og metalbranchen skulle tilslutte sig en bedriftssundhedstjeneste (BST). Lovgivningen blev ændret i 2003, så det ikke længere var lovpligtigt at være medlem af en bedriftssundhedstjeneste. På det tidspunkt blev Avidenz A/S etableret som et datterselskab til BST. Der startede en udfasning af de tvungne medlemsskaber, som var afsluttet i 2008, hvor alle aktiviteter blev overført til Avidenz A/S.

Kvalificerede specialister giver individuel rådgivning

Vi vil være den bedste samarbejdspartner, når virksomheder vil udvikle deres arbejdsmiljø. Vores rådgivning er baseret på, at alle vores konsulenter er veluddannede og har høje faglige kompetencer inden for hver sit specialistområde. Det gør os samtidig i stand til på bedste vis at imødekomme de individuelle ønsker og behov, netop din virksomhed har.

Ovenstående er med til at gøre Avidenz A/S til en af de toneangivende autoriserede arbejdsmiljørådgivere.

Rådgivningsområder

Som vores navn (viden fra A-Z) antyder, rådgiver vi omkring stort set alle arbejdsmiljø- og miljøområder. Klik dig rundt på hjemmesiden, og læs mere om, hvad vi tilbyder.

Vision

Vi har en klar vision om at være den bedste samarbejdspartner, når virksomheder vil udvikle deres arbejdsmiljø.

Værdier

Vi arbejder ud fra 4 værdier i hverdagen – både internt og eksternt.:

 • Samarbejde
 • Professionalisme
 • Anerkendelse
 • Kommunikation

– også kaldet SPAK-værdier. Spak betyder ”styrepind” på svensk.

Kontakt os

Vil I sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø i virksomheden?

Uanset om I vil fastholde eller udvikle jeres arbejdsmiljø og har brug for rådgivning og løsninger, så er vi klar til at hjælpe.

Hvordan er Avidenz som samarbejdspartner?

Vi vil være den bedste samarbejdspartner, når virksomheder vil udvikle deres arbejdsmiljø.

Vi tager altid udgangspunkt i den aktuelle virksomhed og tilpasser vores hjælp og rådgivning til lige præcis jeres ønsker og behov. Sammen med jer finder vi ud af, hvor udviklingspotentialet er, og hvad der bør arbejdes med.

Hos Avidenz stræber vi efter at være den bedste samarbejdspartner, når virksomheder vil udvikle deres arbejdsmiljø. Vi går meget op i at skabe gode relationer med de mennesker, vi samarbejder med, og samtidig udfører vi alle opgaver med stor ekspertise og engagement. Derudover lægger vi vægt på en åben, ærlig og ligeværdig kommunikation.

Vi indleder altid et samarbejde med en afstemning af jeres ønsker og forventninger. Virksomheder er forskellige, og derfor kræver det en individuel vurdering af indsatsområderne. Formålet er dog altid at forebygge og skabe økonomisk tryghed og udbytte gennem:

 • Glade og motiverede medarbejdere/trivsel
 • Færre ulykker/arbejdsskader
 • Færre sygedage
 • Øget produktivitet
 • Øget konkurrenceevne
 • Større kundetilfredshed

Og det hele selvfølgelig kombineret med at sikre, at virksomheden lever op til diverse regler og lovkrav.

Når I indgår et samarbejde med os, er der grundlæggende 2 forskellige måder, det kan gøres på. Her skiller vi os også ud fra andre leverandører i vores branche.

De to samarbejdsformer er:

 1. Virksomhedsaftale
 2. Uden virksomhedsaftale

Virksomhedsaftale
En virksomhedsaftale er en aftale om et løbende samarbejde omkring jeres arbejdsmiljø. Samarbejdet indledes ofte med en vurdering af omfanget af arbejdsmiljøarbejdet ud fra jeres ønsker og behov for vores hjælp. Virksomhedsaftalen fungerer som en slags klippekortsaftale, hvor I køber et antal rådgivningstimer pr. år, som er afstemt med jer. Timerne kan naturligvis variere fra år til år. Dermed kender I jeres budget, og I skal ikke til at modtage et nyt tilbud fra os, hver gang I har et ønske om at få løst en ny opgave. Så er det bare at ringe til jeres kontaktperson, og hvis der er timer tilbage i jeres aftale bliver tiden til opgaven bare taget der fra. Alternativt tilkøber I blot flere timer på aftalen. Nemt, hurtigt og billigt.

I får tilknyttet en fast kontaktkonsulent, som I lærer godt at kende og som hjælper jer med mange af de almindelige opgaver som APV, arbejdsmiljødrøftelse, sikkerhedsrunderinger m.v. 

Uden virksomhedsaftale
Har I ikke behov for et løbende samarbejde med os, så kan I naturligvis købe vores hjælp uden en virksomhedsaftale. Vi vil sammen med jer afdække jeres behov og ønsker – og på den baggrund modtager I et konkret tilbud på en løsning.

Vi har en række højt fagligt kvalificerede konsulenter til at varetage de forskellige krav og nicher hos virksomhederne. Kunder med en virksomhedsaftale får altid en fast kontaktkonsulent, men det er altid en specialiseret konsulent, som bliver koblet på den enkelte opgave afhængig af indholdet i denne. Dermed er det altid de bedst kvalificerede medarbejdere, der løser de aktuelle opgaver for jer.

Samarbejdet med os giver jer en stor fordel, når I skal give tilbud til kunder. I lever nemlig op til de krav om styr på arbejdsmiljø, dokumentationer m.m. som arbejdstilsynet og andre myndigheder kræver og som flere og flere kunder også efterspørger – nogle på grund af krav fra deres kunder osv.

Desuden vil samarbejdet medvirke til at gøre virksomheden attraktiv som arbejdsplads og dermed både kunne være med til at fastholde og tiltrække velkvalificerede medarbejdere.

Klaus Witved, INOX:
“Der er mange gode ting og fordele ved at samarbejde med Avidenz, men det aller bedste er det personlige forhold, vi har fået til kontaktkonsulenten gennem et løbende samarbejde gennem mange år efterhånden. Den relation er helt unik. Samtidig har vi haft kontakt med mange andre fagkonsulenter fra Avidenz, da vores kontaktkonsulent altid ved, hvilken anden fagkonsulent, han kan trække ind over opgaver, som er uden for hans eget specialistområde. Og disse konsulenter har også altid været yderst kompetente. Dette er en tryg måde at samarbejde på for os som virksomhed, for vi er altid sikre på kvaliteten af rådgivningen, og at opgaverne bliver løst af en med de rette kompetencer.”

 

Jan Nielsen, System TM
“Det er rigtig rart med en fast konsulent tilknyttet, som kender huset og vores rytme. Så skal vi ikke starte forfra hele tiden, og vi får altid hurtig respons og hjælp ved problemstillinger. Denne relation sætter vi stor pris på. Gennem vores virksomhedsaftale får vi også hjælp til at afholde AMU-møder, revidere handlingsplaner m.m. – det er rart ikke at skulle tænke på, så vi kan koncentrere os om driften af virksomheden, der har 1. prioritet hos os.

Vi anvender også Avidenz’ digitale arbejdsmiljøsystem, SOSWEB, så vi har alt liggende digitalt. Alle har dermed let adgang til APV, handlingsplaner, kemiske instruktioner m.m.. Systemet giver os overblik og en sikkerhed for, at der er styr på det hele så som lovpligtige eftersyn og møder.
Med app’en der hører til systemet, er det endnu lettere og hurtigt at finde diverse dokumenter frem.”

Vi har en klar vision om at være den bedste samarbejdspartner, når virksomheder vil udvikle deres arbejdsmiljø. Det gør vi gennem blandt andet med dyb forankring i vores værdier:

 • Samarbejde
 • Professionalisme
 • Anerkendelse
 • Kommunikation

Kontakt vores hovedkontor på telefon 66 17 34 55 eller på info@avidenz.dk for en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde om jeres arbejdsmiljøarbejde.

Vi ser frem til at høre fra dig.

SPAK er styrepinden for alt, hvad vi gør.

Vi arbejder ud fra 4 værdier i hverdagen – både internt og eksternt.
SPAK betyder ”styrepind” på svensk. Vores værdier er styrepinden for alt, hvad vi gør.

S

Samarbejde

Vi arbejder sammen og skaber gode relationer.

P

Professionalisme

Vi udfører alle opgaver med stor ekspertise og engagement.

A

Anerkendelse

Vi anerkender og respekterer, at alle er forskellige.

K

Kommunikation

Vi kommunikerer åbent, ærligt og ligeværdigt.

Arbejdsmiljøpolitik for Avidenz

Hos Avidenz har vi naturligvis også en arbejdsmiljøpolitik, som lyder:

Vi vil sikre et fysisk og psykisk sundt arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Dette opnås bl.a. ved at:

 • Overholde gældende lovkrav indenfor arbejdsmiljø og sikkerhed
 • Gennem synlig ledelse motivere medarbejderne til at tage ansvar for egen sikkerhed
 • Gennem uddannelse, udvikling og instruktion sikre løbende forbedringer på arbejdsmiljøområdet til gavn for vores interne arbejdsmiljø og for vores kunder, som er afhængige af vores kompetencer på området

Vores arbejdsmiljøpolitik sikrer derved også, at vi kan leve op til vores kunder og interessenters krav og forventninger til, at vores konsulentvirksomhed altid er professionelt funderet. Vi sikrer, at vi kan afdække og imødekomme vores kunder og interessenters aktuelle behov for rådgivning og hjælp til at nå deres arbejdsmiljømål.

For til hver en tid at kunne leve op til vores arbejdsmiljøpolitik, har vi opbygget et arbejdsmiljøledelsessystem, som vi styrer i SOSWEB. SOSWEB er et digitalt system, som vi også tilbyder vores kunder til styring af alt omkring arbejdsmiljø og miljø og kvalitet.

Læs mere om SOSWEB her.

Digitalt arbejdsmiljø

Få samlet arbejdsmiljø, miljø og kvalitet ét sted med SOSWEB.

Styr virksomhedens arbejdsmiljø, miljø og kvalitet
let og hurtigt. Blandt andet:

Vi har konsulenter i hele landet

Vi vil være den bedste samarbejdspartner, når virksomheder vil udvikle deres arbejdsmiljø.

Vores hovedkontor ligger i Odense, og vi har konsulenter fordelt over hele landet. Vi er derfor ikke langt fra dig.