Værktøjskasse med soswebmodulet Medarbejdere

Værktøj 5 til SOSWEB-værktøjskassen - "Medarbejdere"

23.11.2017

Værktøjet giver overblik over medarbejdernes uddannelser og kompetencer. Det letter og overskueliggør dermed arbejdet i forhold til ressourcestyring, kvalifikationsafklaring og uddannelsesplanlægning.

Overblikket skabes ved, at I udfylder stamkortskabeloner over de forskellige funktioner i virksomheden samt medarbejderstamkort, der blandt andet indeholder kvalifikationer.

Virksomheden opnår følgende:

  • Hurtigt overblik over de forskellige kompetencer, der er til rådighed i virksomheden i forhold til en given opgave/produktion
  • Undgår flaskehalse i forhold til ikke at have medarbejdere med de rette kvalifikationer til at udføre givne opgaver, betjene maskiner m.v.
  • Imødekommer krav om uddannelsesdokumentation fra kunder


Sådan udtaler en af vores kunder

Winnie Rasmussen, Electrocare:

”Vi bruger medarbejdermodulet meget, og det er vi rigtig godt tilfredse med”.

”Medarbejdermodulet giver os overblik over, hvilke kompetencer vi har til rådighed i virksomheden. Ved forespørgsler fra potentielle kunder kan vi derfor hurtigt vurdere, om det er en opgave, vi kan påtage os eller ej.”
 
”Vi kan trække en oversigt over alle vores montører, som er placeret i 3 forskellige afdelinger hver sit sted i landet. Her kan vi se, hvilke kurser de hver især har, og hvad de eventuelt har brug for. Denne funktion bruger vi løbende til at følge op på, at vi har de rette kvalifikationer til rådighed i virksomheden”.


Måske er "Medarbejdere" også lige præcis det værktøj, din virksomhed kan få stor gavn af. Hvis det ikke er, så husk, at SOSWEB er fleksibelt og opbygget i moduler, så du kan vælge de områder, der giver netop jeres virksomhed udbytte i arbejdet med arbejdsmiljø, miljø og kvalitet – uanset virksomhedens størrelse.
 
Læs mere om værktøjet ”Medarbejdere” eller nogle af de andre moduler her.
 

HUSK, at du får startpakken til SOSWEB GRATIS ved køb senest den 31/12-2017 - værdi 4925,-

 

Kan du ikke vente?

Kan du ikke vente med at blive introduceret til de resterende værktøjer, så kan du i mellemtiden gå ind på hjemmesiden www.sosweb-info.dk og læse mere.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende demonstration af systemet, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Kontakt os på:
Telefon 66 17 34 55 
Mail: info@avidenz.dk