Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Velkommen til Mikkel, vores nye SOSWEB-konsulent

I midten af denne måned kunne vi med stor glæde tage imod Mikkel Møller, der er blevet ansat i en nyoprettet stilling som SOSWEB-konsulent for vores digitale arbejdsmiljøsystem – SOSWEB

Mikkel får ansvaret for salg, support og udvikling af systemet fremover.

Mikkel er oprindeligt uddannet markedsøkonom med en bachelor i international handel og har siden 2006 beskæftiget sig med salg af IT-løsninger i flere sammenhænge, både til det offentlige og erhvervskunder.

Mikkel bor i Nyborg, er gift og har 2 drenge.

Stillingen som SOSWEB-konsulent er som nævnt nyoprettet, og vi ser meget frem til at øge vores fokus på SOSWEB-systemets potentiale i samspil med den digitale udvikling i virksomhederne.

Vi er derfor rigtig glade for, at Mikkel er blevet en del af vores stærke team, og vi er sikre på, at han bliver en stor gevinst for både vores SOSWEB-kunder og Avidenz generelt.

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Internt i Avidenz

Velkommen til Søren

Den 15. april bød vi velkommen til Søren Krogh, der er ansat som arbejdsmiljøkonsulent på Sjælland, hvor han blandt andet bliver kundeansvarlig for en række virksomheder.

Læs hele nyheden
Kursuskatalog over arbejdsmiljøkurser 2024 fra Avidenz
Internt i Avidenz

Arbejdsmiljøkurser 2024

Skal du have et arbejdsmiljøkursus i 2024, så kig i vores nye kursuskatalog for 2024. Her får du en kort beskrivelse af alle de arbejdsmiljøkurser, vi udbyder i 2024. Det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og suppleringskurser til kompetenceudvikling. Der er masser af inspiration at hente.

Læs hele nyheden
Internt i Avidenz

Glædelig jul og godt nytår

Endnu et år er snart gået, og vi skal sige farvel til 2023. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet til alle vores kunder og tak for alle de mange timer, vi har brugt sammen på at skabe et sikkert arbejdsmiljø og trivsel hos jer i virksomheder over hele landet.

Læs hele nyheden