Webinar om indretning af hjemmearbejdspladsen

07.10.2020

Mange oplever fortsat at måtte arbejde hjemmefra pga COVID-19. Derfor er dette højaktuelt. Læs mere herunder.

  • Hvordan indretter man sin hjemmearbejdsplads ved spisebordet eller lignende, så det fungerer godt?

  • Og hvordan sikrer man som virksomhed, at medarbejderne har de bedste forudsætninger for at indrette hjemmearbejds-pladsen, så de undgår gener?

 

Spørgsmålene er højaktuelle, da mange ansatte forsat oplever at måtte arbejde hjemmefra for at mindske risikoen for smitte med Coronavirus (COVID-19).

Arbejdsgiveren skal efter arbejdsmiljøloven sørge for, at arbejdsforholdene er forsvarlige, og den ansatte skal medvirke hertil. I den aktuelle situation med hjemmearbejde som følge af Corona-situationen opfordrer Arbejdstilsynet til, at arbejdsgivere, ansatte og arbejdsmiljø-organisationer arbejder sammen om at finde gode løsninger, så de ansatte kan undgå gener som følge af hjemmearbejde.

Læs mere her.


Få online instruktion via Teams

Hos Avidenz tilbyder vi at instruere jeres medarbejdere på distancen, f.eks. over Teams, så I sikrer optimale betingelser for dem. Instruktionen tager udgangspunkt i jeres virksomhed og de muligheder, I stiller til rådighed for jeres medarbejdere.

På webinaret kommer vi omkring gode overvejelser i forhold til indretning af hjemmearbejdspladsen og forslag til kreative løsninger, hvor vi på bedste vis udnytter de muligheder, man har i hjemmet. Desuden vil vi informere om forebyggende tiltag, som den enkelte medarbejder kan foretage for at undgå gener som følge af hjemmearbejde.

Det er en af vores ergo- eller fysioterapeuter med bred erfaring indenfor ergonomi, der varetager oplægget og dialogen. Oplægget suppleres med skriftligt materiale omkring indretning af hjemmearbejdspladsen.

 

Nærmere information

Ønsker I et webinar, eller vil I blot have nærmere information, så kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk.

 

Mød en af vores terapeuter i nedenstående lille introvideo.

Webinar om indretning af hjemmearbejdspladsen tilpasset til web