Samarbejdet

"Vi vil være den bedste samarbejdspartner, når virksomheder vil udvikle deres arbejdsmiljø".


Vi tager altid udgangspunkt i den aktuelle virksomhed og tilpasser vores hjælp og rådgivning til lige præcis jeres ønsker og behov. Vi finder i samarbejde med jer ud af, hvor udviklingspotentialet er, og hvad der bør arbejdes med. I får tilknyttet en fast kontaktkonsulent, som fremover sørger for at koble en eller flere af vores fagspecialister på den aktuelle opgave. På den måde får I altid de bedst kvalificerede konsulenter til at hjælpe jer. 


Opgaver i samarbejdet

Nogle af de opgaver vi helt konkret hjælper jer med er blandt andet at få optimeret virksomhedens arbejdsmiljøarbejde i forhold til den årlige arbejdsmiljødrøftelse, APV, kompetenceudviklingsplaner samt diverse checkskemaer til eftersyn og instruktioner, så de lever op til gældende regler samt krav fra kunder m.fl.

Vi vil desuden lægge fokus på bl.a.:

  • Brug af værnemidler, sikkerhed og ergonomi
  • Kendskab til og overholdelse af instruktioner – maskiner, processer og kemi
  • Eftersyn på teknisk udstyr
  • Registrering og undersøgelse af arbejdsulykker – anmeldepligtige og ikke anmeldepligtige
  • Registrering og undersøgelse af ”lige-ved-ulykker”
  • Arbejdspladsbrugsanvisninger


Specialister tilknyttet forskellige opgaver

John komprimeret til web

”Vi har en række højt fagligt kvalificerede konsulenter til at varetage de
forskellige krav og nicher hos virksomhederne. Vores kunder får altid én kontaktkonsulent, men det er altid en specialiseret konsulent, som bliver
koblet på den enkelte opgave afhængig af indholdet i denne. Dermed er det altid de bedst kvalificerede medarbejdere, der løser de aktuelle opgaver for jer” - sådan udtaler vores direktør John Bregndahl Larsen sig om samarbejdet med Avidenz.


Lev op til krav fra kunder og tiltræk medarbejdere

Samarbejdet med os giver jer desuden en stor fordel, når I skal give tilbud til kunder. I lever nemlig op til de krav om styr på arbejdsmiljø, dokumentationer m.m. som arbejdstilsynet og andre myndigheder kræver og som flere og flere kunder også efterspørger – nogle på grund af krav fra deres kunder osv.

Til sidst med ikke mindst medvirker samarbejdet med os til at gøre virksomheden attraktiv som arbejdsplads og dermed både til at fastholde og tiltrække velkvalificerede medarbejdere.


Kontakt os

Kontakt vores hovedkontor på telefon 66 17 34 55 eller på info@avidenz.dk for en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde om jeres arbejdsmiljøarbejde.

Du er naturligvis også velkommen til at udfylde kontaktformularen "Bliv ringet op" her til højre på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.