Komfortventilation

Komfortventilation hænger tæt sammen med indeklima. For komfortventilationen skal netop sikre et godt indeklima. Komfort er at sikre en stabil og behagelig temperatur, at undgå træk, at sørge for luftbevægelse og at justere indeklimaet i forhold til den aktivitet, der foregår. Det kan for eksempel være ventilation på kontoret.

Bedre indeklima med ventilation

Som grundregel skal luften i et lokale skiftes flere gange i timen. Det kan være svært at gøre med naturlig udluftning i form af åbne vinduer, døre m.m. uden at der opstår kulde, gener fra træk og dårlig luftfordeling. Et klimaanlæg eller anden mekanisk ventilation som komfortventilation kan derfor være en god investering, da det kan sikre, at luftfugtigheden og temperaturen altid er jævn og behagelig.

Et godt indeklima og ventilation hænger således ofte sammen. Har I i forvejen et ventilationsanlæg - såvel procesventilationsanlæg som komfortventilationsanlæg - foretager vi gerne en kortlægning og giver jer et overblik over anlæggets driftsmæssige tilstand, så I får overblik over eventuelle fejl og mangler.

Vi tilbyder også at gennemgå jeres lokaler og eventuelle udfordringer. Vi giver på den baggrund forslag til, hvilke tiltag, der er mest optimale for at forbedre indeklimaet. Det kunne være at sørge for et ventilationsanlæg til kontoret eller i produktionen.

Læs også om indeklima, og hvad vi tilbyder her.