Arbejdsmiljøkurser

Vi tilbyder en lang række arbejdsmiljøkurser. Det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og flere forskellige suppleringskurser om arbejdsmiljø, der kan tages som en del af kompetenceudviklingen for medlemmer af en Arbejdsmiljøorganisation eller andre med interesse for eller opgaver i relation til arbejdsmiljøet. 

Nogle af arbejdsmiljøkurserne tilbyder vi på fastlagte dage med mulighed for at tilmelde sig på et hold. De øvrige kurser afholder vi som interne virksomhedskurser, der bliver tilpasset den enkelte virksomheds ønsker og behov.

Undervisere med stor praktisk erfaring

Underviserne på vores arbejdsmiljøkurser har stor praktisk erfaring som arbejdsmiljøkonsulenter og færdes til daglig ude i virksomhederne og rådgiver om arbejdsmiljø. Derfor har de et indgående kendskab til og viden om de arbejdsmiljøudfordringer, der kan være på forskellige typer af virksomheder. Dette kendskab betyder, at de på det enkelte arbejdsmiljøkursus kan anvende konkrete eksempler og problemstillinger fra hverdagen i virksomhederne.

Vi tilbyder arbejdsmiljøkurser over hele landet, så det bør være muligt at finde et kursus i nærheden af dig.

Kursuskatalog 2023

Nyt katalog enkeltI vores kursuskatalog finder du en kort beskrivelse af alle de kurser, vi tilbyder. Der er masser af inspiration at hente.

Læs kataloget ved at klikke på billedet.

Du kan også læse mere om alle kurserne og finde link til tilmelding via menupunkterne herunder.

Kursus