Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Arbejdsmiljøkurser 2021

Vores kursuskatalog for 2021 er klar.

I vores nye kursuskatalog for 2021 finder du masser af inspiration. Du får en kort beskrivelse af alle de arbejdsmiljøkurser, vi udbyder i 2021, og det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og suppleringskurser til kompetenceudvikling.

Nogle af kurserne udbyder vi på eksterne hold, og andre tilbyder vi som virksomhedskurser, der bliver holdt på jeres virksomhed, og hvor vi tilpasser indholdet til netop jeres virksomheds ønsker og behov.

Læg særligt mærke til kurset “Kemisk APV og instruktion”, som er meget aktuelt i øjeblikket med Arbejdstilsynets store fokus på det kemiske arbejdsmiljø.
Læs mere om dette kursus, og tilmeld dig her.


PS:
Vi følger naturligvis hele tiden sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til COVID-19 og tilpasser vores forholdsregler herefter, når vi afholder kurserne.

Se hele kursuskataloget ved at klikke på billedet herunder:

Forside med åbning

Kontakt os

Har du uddybende spørgsmål til nogle af kurserne, eller ønsker du at få et katalog tilsendt, så kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk.

Du kan selvfølgelig også læse mere om alle kurserne og tilmelde dig direkte på vores hjemmeside her.

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Arbejdsmiljø

Digitaliser arbejdsmiljøet, og spar tid

Et sikkert arbejdsmiljø har aldrig været vigtigere end i dag. Både for at leve op til de stigende krav fra myndigheder og kunder og ikke mindst for at skabe de bedst mulige rammer for virksomhedens medarbejdere.

Men hvordan gør I det effektivt, nemt og hurtigt i hverdagen, så I opnår fordelene ved et sikkert arbejdsmiljø, samtidig med at I kan koncentrere jer om at drive jeres forretning?

Læs hele nyheden
Arbejdsmiljø

2 nye kampagner fra Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet har for nyligt lanceret 2 nye kampagner, der sætter fokus på at arbejde sikkert i højden. Årsagen er, at der sker alt for mange arbejdsulykker med fald fra stiger, stilladser, tage og andre steder, fordi de ansatte enten ikke er instrueret godt nok eller ikke overholder instruktionen og er uforsigtige.

Læs hele nyheden