Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Få tilskud til at forebygge nedslidning og arbejdsulykker

Private virksomheder med op til 50 ansatte får fra slutningen af marts måned mulighed for at søge tilskud til projekter, der forebygger fysisk og psykisk nedslidning og arbejdsulykker blandt medarbejderne. Et bredt politisk flertal står nemlig bag en ny tilskudspulje til denne målgruppe på 105 mio. kr. årligt indtil 2023.

Formålet med puljen er at medvirke til at forebygge, at de ansatte nedslides fysisk eller psykisk eller kommer ud for arbejdsulykker. Desuden er det at fremme ansattes sundhed ved fysisk træning på arbejdet.

Det kan der søges støtte til

Virksomhederne kan bl.a. søge om tilskud til følgende:

  • Autoriseret arbejdsmiljørådgivning til at få kortlagt behovet i forhold til aktuelle fysiske og psykiske problemstillinger i arbejdsmiljøet
  • Sundhedsfremme i form af fysisk træning på arbejdet
  • Leje og afprøvning af tekniske hjælpemidler, som kan forbedre det ergonomiske arbejdsmiljø, f.eks. ved at lette tunge løft

Støttens omfang

Der gives tilskud til 80 procent af de afholdte tilskudsberettigede udgifter. Det vil sige, at virksomheden selv skal betale 20 procent af udgifterne. Den enkelte virksomhed kan maksimalt modtage 500.000 kr. i tilskud pr. projekt. Men der kan gives støtte til flere projekter.


Få hjælp her

Hos Avidenz har vi kvalifikationerne og en masse idéer til, hvordan I fremmer både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

Vi hjælper jer også med det praktiske omkring udarbejdelse og indsendelse af ansøgning m.m. Det vil I i øvrigt også kunne få tilskud til.

Kontakt os for en snak om, hvad vi kan gøre sammen for jeres arbejdsmiljø og mulighederne for støtte på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk.

Del dette indlæg:

Andre indlæg