Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Fakta-ark til rensning af ventilationsanlæg

Få 5 faktaark her.

Stort set alle bygninger i Danmark har ventilationsanlæg eller aftrækskanaler, og for at sikre effektiv ventilering og aftræk fra bygningen er der regler for rensning og vedligeholdelse af disse. Dette arbejde varetages bl.a. af skorstensfejere og andre firmaer, der beskæftiger sig med området.

Bar Service så en fordel i at få udarbejdet nogle overskuelige Fakta-ark, der beskriver arbejdsgangen ved de forskellige renseopgaver, hvilket kan være til gavn for alle, der arbejder med rensning af ventilationsanlæg.
 
Vi takkede ja til opgaven, da vi blev spurgt, om det var noget for os. Derfor har vi udarbejdet 5 Fakta-ark i samarbejde med BFA Service for Skorstensfejerlauget og Blik & Rør.
 
Fakta-arkene beskriver disse 5 renseopgaver:
  1. Forberedelse og planlægning af renseopgaver
  2. Tørrensning – bolig og komfortanlæg
  3. Tørrensning – industri
  4. Vådrensning
  5. Asbest i ventilationsanlæg
 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til fakta-arkene eller ønsker vores hjælp til noget omkring ventilationsanlæg, så kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk.
Del dette indlæg:

Andre indlæg

Natarbejder
Arbejdsmiljø

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

Medarbejderne er jeres vigtigste ressource, og det er essentielt, at de har det godt og trives.
Men natarbejde kan være forbundet med helbredsproblemer, og derfor skal natarbejdere tilbydes helbredskontroller for at sikre, at deres helbred ikke tager skade af natarbejdet (jf. arbejdsmiljøloven).

Læs hele nyheden
Ny bekendtgørelse m systematisk arbejdsmiljø
Arbejdsmiljø

Skab trivsel og udvikling gennem arbejdsmiljøet

Den 1. februar 2024 trådte en ny bekendtgørelse om systematisk arbejdsmiljø (BEK 65) i kraft. I den er der fokus på samarbejdet i virksomhederne om et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

Hos Avidenz anbefaler vi, at I anvender den årlige arbejdsmiljødrøftelse til at arbejde systematisk og strategisk med jeres arbejdsmiljø.

Læs hele nyheden
Arbejdsmiljø

Digitaliser arbejdsmiljøet, og spar tid

Et sikkert arbejdsmiljø har aldrig været vigtigere end i dag. Både for at leve op til de stigende krav fra myndigheder og kunder og ikke mindst for at skabe de bedst mulige rammer for virksomhedens medarbejdere.

Men hvordan gør I det effektivt, nemt og hurtigt i hverdagen, så I opnår fordelene ved et sikkert arbejdsmiljø, samtidig med at I kan koncentrere jer om at drive jeres forretning?

Læs hele nyheden