Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Instruktion af de ansatte

Hvor meget og hvor ofte skal man instruere sine medarbejdere omkring sikkerhed og arbejdsmiljø?

Det spørgsmål får Tekniq Arbejdsgiverne ofte fra deres medlemsvirksomheder. Derfor har de udgivet en artikel, hvor de beskriver reglerne, så flere kan få glæde af svaret.  Du kan læse artiklen via linket her.

Kort fortalt er svaret, at man som arbejdsgiver har pligt til at instruere sine medarbejdere i at arbejde sikkert og sundt. Derudover skal man føre tilsyn med, at instruktionen også bliver fulgt af svendene. Det er altså en løbende proces.

Har man medarbejdere, der arbejder forskellige steder, kan det være en udfordring at sikre, at der bliver arbejdet sikkert og efter reglerne. Heldigvis giver nutidens digitale muligheder mange fordele, og Tekniq Arbejdsgiverne skriver, at det kan være en god ide at lade tilsynet med, at sikkerheden bliver overholdt, foregå via mobilen på Facetime som et eksempel.

Hos Avidenz tilbyder vi en digital løsning, der hjælper jer yderligere. Med SOSWEB kan I nemlig dokumentere, at I har instrueret jeres medarbejdere korrekt. I systemet kan I oprette det hele og endda hente instruktionerne, når I er på farten via den tilhørende app.

Læs mere om SOSWEB her, eller kontakt os for at høre mere på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk.

Vi giver gerne en gratis og uforpligtende demonstration af systemet.

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Natarbejder
Arbejdsmiljø

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

Medarbejderne er jeres vigtigste ressource, og det er essentielt, at de har det godt og trives.
Men natarbejde kan være forbundet med helbredsproblemer, og derfor skal natarbejdere tilbydes helbredskontroller for at sikre, at deres helbred ikke tager skade af natarbejdet (jf. arbejdsmiljøloven).

Læs hele nyheden
Ny bekendtgørelse m systematisk arbejdsmiljø
Arbejdsmiljø

Skab trivsel og udvikling gennem arbejdsmiljøet

Den 1. februar 2024 trådte en ny bekendtgørelse om systematisk arbejdsmiljø (BEK 65) i kraft. I den er der fokus på samarbejdet i virksomhederne om et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

Hos Avidenz anbefaler vi, at I anvender den årlige arbejdsmiljødrøftelse til at arbejde systematisk og strategisk med jeres arbejdsmiljø.

Læs hele nyheden