Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hils på Carina

Den 1. marts sagde vi velkommen til Carina Ebbesen Jessen.

Vi har ansat Carina i en konsulentstilling på kontoret i Odense.

Carina er uddannet Cand. Scient i biologi og kemi og vil derfor bl.a. komme til at arbejde med kemisk arbejdsmiljø som kemisk risikovurdering, instruktioner og håndtering af farligt affald. Desuden kommer Carina til at rådgive inden for det ydre miljø – herunder miljøansøgninger og OML-beregninger, hvilket hun også har erfaring med fra tidligere job. 

Carina er 48 år og bor i nærheden af Kerteminde sammen med sin mand og 3 børn. 

Vi er rigtig glade for, at Carina er blevet en del af vores stærke team, og vi er sikre på, at hun bliver en stor gevinst for både vores kunder og Avidenz.

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Internt i Avidenz

Velkommen til Søren

Den 15. april bød vi velkommen til Søren Krogh, der er ansat som arbejdsmiljøkonsulent på Sjælland, hvor han blandt andet bliver kundeansvarlig for en række virksomheder.

Læs hele nyheden
Kursuskatalog over arbejdsmiljøkurser 2024 fra Avidenz
Internt i Avidenz

Arbejdsmiljøkurser 2024

Skal du have et arbejdsmiljøkursus i 2024, så kig i vores nye kursuskatalog for 2024. Her får du en kort beskrivelse af alle de arbejdsmiljøkurser, vi udbyder i 2024. Det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og suppleringskurser til kompetenceudvikling. Der er masser af inspiration at hente.

Læs hele nyheden
Internt i Avidenz

Glædelig jul og godt nytår

Endnu et år er snart gået, og vi skal sige farvel til 2023. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet til alle vores kunder og tak for alle de mange timer, vi har brugt sammen på at skabe et sikkert arbejdsmiljø og trivsel hos jer i virksomheder over hele landet.

Læs hele nyheden