Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mød Daniel

Kort før sommerferien bød vi velkommen til Daniel Sivkjær

Daniel er ansat som arbejdsmiljøkonsulent, så vi kan følge med den store efterspørgsel, vi oplever.

Daniel bliver kundeansvarlig for en del af vores kunder i Midtjylland. Han er uddannet klejnsmed og maskinmester og har en stor og meget bred erfaring med arbejdsmiljø – de sidste 9 år som tilsynsførende ved Arbejdstilsynet.

Daniel er 39 år og bor i Glenstrup mellem Randers og Hobro med sine 2 børn.

Vi er rigtig glade for, at Daniel er blevet en del af vores stærke team, og vi er sikre på, at han bliver en stor gevinst for både vores kunder og Avidenz.

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Internt i Avidenz

Velkommen til Søren

Den 15. april bød vi velkommen til Søren Krogh, der er ansat som arbejdsmiljøkonsulent på Sjælland, hvor han blandt andet bliver kundeansvarlig for en række virksomheder.

Læs hele nyheden
Kursuskatalog over arbejdsmiljøkurser 2024 fra Avidenz
Internt i Avidenz

Arbejdsmiljøkurser 2024

Skal du have et arbejdsmiljøkursus i 2024, så kig i vores nye kursuskatalog for 2024. Her får du en kort beskrivelse af alle de arbejdsmiljøkurser, vi udbyder i 2024. Det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og suppleringskurser til kompetenceudvikling. Der er masser af inspiration at hente.

Læs hele nyheden
Internt i Avidenz

Glædelig jul og godt nytår

Endnu et år er snart gået, og vi skal sige farvel til 2023. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet til alle vores kunder og tak for alle de mange timer, vi har brugt sammen på at skabe et sikkert arbejdsmiljø og trivsel hos jer i virksomheder over hele landet.

Læs hele nyheden