Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mød Susanne

Jette Skjold er efter 28 år som økonomiansvarlig hos os gået på velfortjent pension.

Hendes afløser er allerede godt i gang, og det glæder os at kunne præsentere jer for Susanne Ladefoged, som er vores nye økonomiansvarlige. Susanne startede den 1. maj.

Susanne er 44 år og bor i Odense med sin søn. Hun er uddannet i et revisionsfirma og har i en årrække været selvstændig og hjulpet små og mellemstore virksomheder med deres løn- og økonomibehandling. I de sidste 3 år har hun været fastansat i en økonomifunktion.

Vi er rigtig glade for, at Susanne er blevet en del af vores stærke team af medarbejdere.
Glæd jer til at hilse på hende – måske er I heldige, at hun tager telefonen, hvis I ringer til os.

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Internt i Avidenz

Velkommen til Søren

Den 15. april bød vi velkommen til Søren Krogh, der er ansat som arbejdsmiljøkonsulent på Sjælland, hvor han blandt andet bliver kundeansvarlig for en række virksomheder.

Læs hele nyheden
Kursuskatalog over arbejdsmiljøkurser 2024 fra Avidenz
Internt i Avidenz

Arbejdsmiljøkurser 2024

Skal du have et arbejdsmiljøkursus i 2024, så kig i vores nye kursuskatalog for 2024. Her får du en kort beskrivelse af alle de arbejdsmiljøkurser, vi udbyder i 2024. Det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og suppleringskurser til kompetenceudvikling. Der er masser af inspiration at hente.

Læs hele nyheden
Internt i Avidenz

Glædelig jul og godt nytår

Endnu et år er snart gået, og vi skal sige farvel til 2023. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet til alle vores kunder og tak for alle de mange timer, vi har brugt sammen på at skabe et sikkert arbejdsmiljø og trivsel hos jer i virksomheder over hele landet.

Læs hele nyheden