Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Arbejdsmiljøuddannelsen

Kursusnr.:
009-2024

Tidspunkt:
26.11.2024

Sted:
Scandic Aarhus Vest 
Rytoften 3
8210 Aarhus V

Pris:
4.575 kr.

Tilmelingsfrist:
28.10.2024

Antal pladser:
20

Beskrivelse af kurset

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse varer 3 dage hvoraf 2 dage er i forlængelse af hinanden og 1 dag nogle uger efter.
Alle dage er der undervisning fra kl. 8.00 – 16.00.

Prisen er 4.575,- ekskl. moms pr. deltager. 

I kursusprisen er inkluderet kursusmateriale og forplejning.

Kurset afholdes den 26.-27. november 2024
+ den 12. december 2024.
Alle dage fra kl. 8.00 – 16.00.
I kursusprisen er inkluderet kursusmateriale og forplejning.
Læs mere ved at klikke på linket herunder.

Formålet med arbejdsmiljøuddannelsen er at give deltagerne et godt fundament for deres arbejde i arbejdsmiljøgruppen. Hos Avidenz gør vi meget ud af at gøre uddannelsen så virkelighedsnær og praktisk funderet som muligt. Derfor benytter vi mange eksempler og cases baseret på virkelige hændelser fra dagligdagen i forskellige virksomheder.

Der vil desuden være god mulighed for udbytterig erfaringsudveksling med de andre deltagere.
Underviserne på uddannelsen er erfarne konsulenter fra Avidenz.

Uddannelsen skal være gennemført senest 3 måneder efter, at den pågældende arbejdsmiljørepræsentant eller arbejdsleder er tiltrådt som medlem i AMO.

Hos Avidenz gør vi meget ud af at gøre uddannelsen så virkelighedsnær og praktisk funderet som muligt. Derfor benytter vi mange eksempler og cases baseret på virkelige hændelser fra dagligdagen i forskellige virksomheder.

Der vil desuden være god mulighed for udbytterig erfaringsudveksling med de andre deltagere.

Underviserne på uddannelsen er fageksperter, da de i dagligdagen fungerer som arbejdsmiljøkonsulenter og færdes ude hos vores kunder rundt omkring i landets virksomheder. 

Vi tilbyder også at afholde arbejdsmiljøuddannelsen som et internt virksomhedskursus, hvis I:

  • Kan samle et hold på min. 7 deltagere og max. 20 deltagere
  • Råder over de fornødne faciliteter som lokaler, grupperum, forplejning m.v.

Virksomhedskurser vil være tilpasset virksomhedens drift m.v.

Er du interesseret i lovgivningens detaljer om arbejdsmiljøuddannelsen, kan du besøge Arbejdstilsynets hjemmeside:

Det siger Arbejdstilsynet om arbejdsmiljøuddannelsen.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, og få svar på spørgsmål om arbejdsmiljøuddannelsen.

Mette Nygaard Kristiansen
Mette Nygaard Kristiansen
Kinematic
Læs mere
Ærlig talt, så var jeg på forhånd lidt skeptisk og forventede, at det ville blive et kedeligt og tørt kursus. Men mine fordomme blev virkelig gjort til skamme. Det var meget bedre end forventet, bl.a. fordi vores underviser var god til at inddrage praktiske eksempler fra hverdagen, som gjorde indholdet levende og spændende. Samtidig var der meget gruppearbejde, hvor vi kunne sparre med personer fra andre virksomheder, hvilket var meget læreridt og interessant. Begge dele var med til at gøre det hele lettere at forstå og omsætte teori til praksis. Der var heller ingen tvivl om, at vores underviser havde en meget stor faglig viden baseret på mange års erfaring, som hun var god til at videregive. Og et plus mere, som jeg ikke kan lade være med at nævne, er, at hun har været enormt god til at følge op på spørgsmål efterfølgende. Vi har modtaget flere mails med relevante links til nogle af de emner, der kom op i løbet af de 3 dage. Efter kurset er jeg nu pludselig fuld af gå-på-mod og glæder mig faktisk til at komme i gang med arbejdsmiljøarbejdet hjemme i virksomheden
Bent Juhler Hansen
Bent Juhler Hansen
HJ Hansen Recycling A/S
Læs mere
Jeg har været på en hel del kurser, og mange af dem var kedelige og stereotype, så man var ved at falde i søvn. Det var derfor min frygt – men ikke her på arbejdsmiljøuddannelsen hos Avidenz. Der foregik hele tiden noget, og vi fik virkelig mange gode dialoger og også humoristiske snakke i plenum. Samtidig var der meget gruppearbejde, som var både læreridt, sjovt og hyggeligt. Alt i alt tog jeg rigtig mange ting med fra kurset, som jeg ikke vidste i forvejen, så jeg har haft et stort udbytte. Vores underviser vidste dæleme mange ting – det her kan I hos Avidenz godt være meget stolte af. Oven i den levende undervisning og faglighed må jeg afslutningsvis nævne, at underviseren har været virkelig god til at følge op efterfølgende. Vi har fået sendt en hel masse informationer og links til emner, der kom op i løbet af kurset

Hanne R. Andersen
Kursussekretær

Vil du vide mere om vores kursustilbud?

Kursuskatalog 2024

I vores kursuskatalog finder du en kort beskrivelse af alle de kurser, vi tilbyder. Der er masser af inspiration at hente.

Læs kataloget ved at klikke herunder.

Du kan også læse mere om alle kurserne og finde link til tilmelding via menupunkterne herunder.