Ekstern sikkerhedsleder

Det er arbejdsgiveren, der har det juridiske ansvar for arbejdsmiljøarbejdet. Det kan være en stor og uoverskuelig opgave at prioritere og planlægge det daglige arbejdsmiljøarbejde. Opgaven lægges ofte over til en produktionsleder eller lignende, der også har travlt.

Avidenz som ekstern sikkerhedsleder

Brug Avidenz som jeres eksterne sikkerhedsleder, og slip for det tidskrævende arbejde, mens I kan koncentrere jer om at drive forretningen. Samtidig giver det jer en tryghed og sikkerhed for, at der er styr på tingene, når Arbejdstilsynet kommer på besøg.

Vi sørger for koordinering og overblik over jeres arbejdsmiljøarbejde, afholdelse af APV, arbejdsmiljøudvalgsmøder og lignende. Vi sørger ligeledes for, at der indkaldes til arbejdsmiljøudvalgsmøderne, hvor vi også vil deltage. Vi sørger for dagsordener og referater fra møderne, ligesom vi orienterer om nye regler, love m.m., så I hele tiden kan følge med og overholde gældende regler.


I får blandt andet følgende fordele:

  • Sparring med en specialist i arbejdsmiljø
  • Afklaring af spørgsmål med det samme
  • Systematisk mødestruktur
    – effektivt og udbytterigt for både ledelse og medarbejdere
  • Bliver holdt ajour med nye regler og love
  • Professionel udvikling af jeres arbejdsmiljø


I får tilknyttet en fast konsulent, som får et indgående kendskab til virksomheden. Denne kontaktperson har altid et hold af andre fagspecialister at trække på ved specialistopgaver.

Alt i alt en god investering, som på sigt vil påvirke virksomhedens bundlinje positivt.

Kontakt os for at høre mere om arbejdet som ekstern sikkerhedsleder.