Bygge og anlæg

Der stilles store krav til sikkerheden på byggepladser og dermed til dig, uanset om du er bygherre, entreprenør eller medarbejder på et byggeprojekt. Ulykker på byggepladser betyder ofte sygedage, forsinkelser i byggeriet og påbud fra Arbejdstilsynet. Dette har også flere negative økonomiske konsekvenser og koster virksomhederne mange penge.

For at undgå sådanne situationer er det vigtigt at overholde sikkerhedskravene på byggepladsen og have styr på det ansvar, som påhviler de forskellige parter, der er involveret i byggeriet. Det er afgørende at have et godt arbejdsmiljø på byggepladsen, men det kræver en bevidst og systematisk tilgang til at identificere, vurdere og eliminere farer.
 

Hjælp til sikkerhed på byggepladsen

Hos Avidenz er vi specialiserede i at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø, og vi har uddannede koordinatorer for arbejdsmiljø på byggepladser. Vi hjælper din virksomhed med at sikre den nødvendige sikkerhed på byggepladsen ved at få styr på alle sikkerhedskravene og ansvaret som bygherre. Læs om de enkelte områder via menupunkterne herunder.

Bygge og anlægsarbejde