Arbejdsmiljøkurser 2022

16.12.2021

De kurser, vi udbyder på hold i første halvdel af 2022 er nu klar. Det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og suppleringskurser til kompetenceudvikling.


Læs mere om de enkelte kurser, og tilmeld dig via linkene herunder:

Vi håber, der er et tidspunkt, der også passer dig og din virksomhed. Tilmeld dig allerede nu, hvis du vil være sikker på at få en plads. 
 

Planlæg jeres eget kursus

Er ovenstående kurser ikke lige det, du står og mangler, så husk at vi også tilbyder interne virksomhedskurser kun for jeres medarbejdere. Og det bedste er, at I selv er med til at bestemme og planlægge indholdet, som kan være stort set alt inden for arbejdsmiljø og sikkerhed.

Læs mere her.


Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller andet på telefon 66 17 34 55 eller på mail info@avidenz.dk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det siger tidligere kursister 
 5 stjerner

Bent Juhler Hansen, HJ Hansen Recycling A/S:
”Jeg har været på en hel del kurser, og mange af dem var kedelige og stereotype, så man var ved at falde i søvn. Det var derfor min frygt – men ikke her på arbejdsmiljøuddannelsen hos Avidenz. Der foregik hele tiden noget, og vi fik virkelig mange gode dialoger og også humoristiske snakke i plenum. Samtidig var der meget gruppearbejde, som var både læreridt, sjovt og hyggeligt. Alt i alt tog jeg rigtig mange ting med fra kurset, som jeg ikke vidste i forvejen, så jeg har haft et stort udbytte. Vores underviser vidste dæleme mange ting – det her kan I hos Avidenz godt være meget stolte af". 

Mette Nygaard Kristiansen, Kinematic:
”Ærlig talt, så var jeg på forhånd lidt skeptisk og forventede, at det ville blive et kedeligt og tørt kursus. Men mine fordomme blev virkelig gjort til skamme. Det var meget bedre end forventet, bl.a. fordi vores underviser var god til at inddrage praktiske eksempler fra hverdagen, som gjorde indholdet levende og spændende. Efter kurset er jeg nu pludselig fuld af gå-på-mod og glæder mig faktisk til at komme i gang med arbejdsmiljøarbejdet hjemme i virksomheden”.

Frederik Brix, Lifetest Vet Equipment ApS:
“Jeg fik meget ud af kurset. Vores underviser var virkelig god. Han havde en meget stor faglig viden, som han også var god til at give videre med gode forklaringer på tingene. Jeg vil bestemt anbefale kurset til alle, der har behov for at blive sagkyndig”. 

Brian Bang, Hundested Propeller A/S:
”Indholdet på kurset var meget fagligt og uddybende ned i detaljerne. Samtidig var vores underviser rigtig god til at forklare tingene, og jeg vil give ham og kurset i det hele taget mine bedste anbefalinger til andre, der kunne have brug for et sådan kursus. Tak for en rigtig god dag”.

Nicklas Lindblad, Lifetest Vet Equipment ApS:
”Det var et meget læreridt og godt kursus med super relevant og uddybende indhold. Jeg fik svar på mange punkter inden for området og føler mig klædt godt på til selv at foretage eftersyn fremover”.