Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse

Skal du have den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse?

Så kan vi glæde dig med, at vi allerede har planlagt de kurser, vi udbyder på hold i første halvdel af 2023.

De undervisere, du bliver mødt af, er også arbejdsmiljøkonsulenter med stor praktisk erfaring. Dermed er de i stand til at benytte mange eksempler og cases baseret på virkelige hændelser fra dagligdagen i forskellige virksomheder, hvilket er med til at gøre uddannelsen så virkelighedsnær og praktisk funderet som muligt.

Se herunder, hvornår der er et kursus i nærheden af dig: 

  • Den 8. – 9. marts og den 29. marts i Aalborg
  • Den 14. – 15. marts og den 12. april i Skanderborg
  • Den 25. – 26. april og den 24. maj i Ringsted
  • Den 9. – 10. maj og den 1. juni i Kolding

Vi håber, der er et tidspunkt, der også passer dig og din virksomhed. Tilmeld dig allerede nu, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Læs mere, og tilmeld dig arbejdsmiljøuddannelsen her.

Plads på årets sidste kursus?

Er du meget hurtig, kan du måske også nå at få en af de sidste 2 pladser på den sidste arbejdsmiljøuddannelse i 2022, som afholdes den 22. – 23. november og den 13. december på Fyn.

Du finder link til tilmelding her.

Supplerende kurser til kompetenceudvikling

Husk, at vi også tilbyder suppleringskurser til kompetenceudvikling inden for arbejdsmiljø og sikkerhed. Læs mere, og bliv inspireret her.

Kontakt os  

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller andet på telefon 66 17 34 55 eller på mail info@avidenz.dk.

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Arbejdsmiljø

Digitaliser arbejdsmiljøet, og spar tid

Et sikkert arbejdsmiljø har aldrig været vigtigere end i dag. Både for at leve op til de stigende krav fra myndigheder og kunder og ikke mindst for at skabe de bedst mulige rammer for virksomhedens medarbejdere.

Men hvordan gør I det effektivt, nemt og hurtigt i hverdagen, så I opnår fordelene ved et sikkert arbejdsmiljø, samtidig med at I kan koncentrere jer om at drive jeres forretning?

Læs hele nyheden
Arbejdsmiljø

2 nye kampagner fra Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet har for nyligt lanceret 2 nye kampagner, der sætter fokus på at arbejde sikkert i højden. Årsagen er, at der sker alt for mange arbejdsulykker med fald fra stiger, stilladser, tage og andre steder, fordi de ansatte enten ikke er instrueret godt nok eller ikke overholder instruktionen og er uforsigtige.

Læs hele nyheden