Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Lær at foretage de lovpligtige eftersyn selv, og spar penge

Anvender I tekniske hjælpemidler i jeres virksomhed, så kan vi glæde jer med, at vi nu har planlagt efterårets kurser, hvor I kan blive sagkyndige i lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler.

Med 1-dagskurset “Bliv sagkyndig i lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler” kan du bagefter selv udføre de lovpligtige eftersyn – lige når det passer jer.

Det siger tidligere deltagere om kurset

 
Nicklas Lindblad, Lifetest Vet Equipment ApS:
”Det var et meget læreridt og godt kursus med super relevant og uddybende indhold. Jeg fik svar på mange punkter inden for området og føler mig klædt godt på til selv at foretage eftersyn fremover”.


Brian Bang, Hundested Propeller A/S:

”Indholdet på kurset var meget fagligt og uddybende ned i detaljerne. Samtidig var vores underviser rigtig god til at forklare tingene, og jeg vil give ham og kurset i det hele taget mine bedste anbefalinger til andre, der kunne have brug for et sådan kursus.
Tak for en rigtig god dag”.


Frederik Brix, Lifetest Vet Equipment ApS:

“Jeg fik meget ud af kurset. Vores underviser var virkelig god. Han havde en meget stor faglig viden, som han også var god til at give videre med gode forklaringer på tingene.
Jeg vil bestemt anbefale kurset til alle, der har behov for at blive sagkyndig”
.

Vi tilbyder kurset på hold fordelt over hele landet.

Læs mere om kurset, og tilmeld dig her.

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Natarbejder
Arbejdsmiljø

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

Medarbejderne er jeres vigtigste ressource, og det er essentielt, at de har det godt og trives.
Men natarbejde kan være forbundet med helbredsproblemer, og derfor skal natarbejdere tilbydes helbredskontroller for at sikre, at deres helbred ikke tager skade af natarbejdet (jf. arbejdsmiljøloven).

Læs hele nyheden
Ny bekendtgørelse m systematisk arbejdsmiljø
Arbejdsmiljø

Skab trivsel og udvikling gennem arbejdsmiljøet

Den 1. februar 2024 trådte en ny bekendtgørelse om systematisk arbejdsmiljø (BEK 65) i kraft. I den er der fokus på samarbejdet i virksomhederne om et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

Hos Avidenz anbefaler vi, at I anvender den årlige arbejdsmiljødrøftelse til at arbejde systematisk og strategisk med jeres arbejdsmiljø.

Læs hele nyheden
Arbejdsmiljø

Digitaliser arbejdsmiljøet, og spar tid

Et sikkert arbejdsmiljø har aldrig været vigtigere end i dag. Både for at leve op til de stigende krav fra myndigheder og kunder og ikke mindst for at skabe de bedst mulige rammer for virksomhedens medarbejdere.

Men hvordan gør I det effektivt, nemt og hurtigt i hverdagen, så I opnår fordelene ved et sikkert arbejdsmiljø, samtidig med at I kan koncentrere jer om at drive jeres forretning?

Læs hele nyheden