Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

René har 25 års jubilæum

Fredag den 1. oktober har vores konsulent René Florczak været ansat i 25 år.

René startede i 1996 som arbejdsmiljøkonsulent hos det daværende Jern- og Metalbranchens BST, som senere blev til Avidenz.

René er oprindeligt uddannet VVS-tekniker og VVS-installatør. Blandt andet derfor er han en af vores eksperter inden for områderne ventilation, indeklima, brand og ATEX.

Ud over den store viden René har om det generelle arbejdsmiljø og hans ekspertviden, har René også en stor interesse for at fremme det psykiske arbejdsmiljø og trivslen på arbejdspladserne. Han har derfor tilegnet sig viden og kompetencer inden for det område også til stor gavn for vores kunder.

Anerkendt og vellidt souschef

René er også vores souschef og dermed vores direktør, Johns, stedfortræder. Det er en rolle, som René udfylder fantastisk, godt hjulpet af at han nyder stor respekt, tillid og anerkendelse, både blandt kolleger og hos John.

René er i det hele taget ekstrem vellidt både blandt kolleger og hos vores kunder.
Vi er sikre på, at de kunder, der er så heldige at have kontakt med René, vil give os ret i, at han er yderst behagelig og rar at snakke med – en meget vigtig egenskab til at skabe tillid og et godt samarbejde.

Med sit lune og rolige gemyt agerer han altid professionelt – men han er bestemt også humørsprederen og altid klar med en sjov bemærkning, så snart lejligheden byder sig.

Aktiv fritid

I sin fritid er René glad for at gå på jagt eller at køre en tur i skoven på sin mountainbike. Sammenholdet i familien betyder også meget for René, ligesom det gør at slappe af med gør-det-selv-projekter i deres hus.

Vi ønsker Rene et kæmpe stort tillykke og håber, det bliver til mange år endnu hos Avidenz.

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Internt i Avidenz

Velkommen til Søren

Den 15. april bød vi velkommen til Søren Krogh, der er ansat som arbejdsmiljøkonsulent på Sjælland, hvor han blandt andet bliver kundeansvarlig for en række virksomheder.

Læs hele nyheden
Kursuskatalog over arbejdsmiljøkurser 2024 fra Avidenz
Internt i Avidenz

Arbejdsmiljøkurser 2024

Skal du have et arbejdsmiljøkursus i 2024, så kig i vores nye kursuskatalog for 2024. Her får du en kort beskrivelse af alle de arbejdsmiljøkurser, vi udbyder i 2024. Det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og suppleringskurser til kompetenceudvikling. Der er masser af inspiration at hente.

Læs hele nyheden
Internt i Avidenz

Glædelig jul og godt nytår

Endnu et år er snart gået, og vi skal sige farvel til 2023. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet til alle vores kunder og tak for alle de mange timer, vi har brugt sammen på at skabe et sikkert arbejdsmiljø og trivsel hos jer i virksomheder over hele landet.

Læs hele nyheden