Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Velkommen til Eva

Den 15. maj sagde vi velkommen til endnu en ny medarbejder, da Eva Larsen startede som arbejdsmiljøkonsulent hos os. Eva bor i Hedehusene og kommer til at servicere vores kunder i et område af Sjælland.

Eva er uddannet teknisk assistent og miljøtekniker. Endvidere har hun en Master i teknisk miljø-/arbejdsmiljøledelse og er uddannet intern auditor på miljø og kvalitet. Eva har i forskellige stillinger beskæftiget sig med arbejdsmiljø og miljø siden 1997, hvor hun blandt andet har været ansat som intern ressource i forskellige virksomheder og som rådgiver hos et andet konsulenthus.

Som det fremgår, har vi med Eva fået ansat en yderst velkvalificeret og erfaren arbejdsmiljørådgiver, hvilket vi naturligvis glæder os meget over.
Vi er sikre på, at Eva bliver en stor gevinst for både vores kunder og Avidenz 😃

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Internt i Avidenz

Velkommen til Søren

Den 15. april bød vi velkommen til Søren Krogh, der er ansat som arbejdsmiljøkonsulent på Sjælland, hvor han blandt andet bliver kundeansvarlig for en række virksomheder.

Læs hele nyheden
Kursuskatalog over arbejdsmiljøkurser 2024 fra Avidenz
Internt i Avidenz

Arbejdsmiljøkurser 2024

Skal du have et arbejdsmiljøkursus i 2024, så kig i vores nye kursuskatalog for 2024. Her får du en kort beskrivelse af alle de arbejdsmiljøkurser, vi udbyder i 2024. Det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og suppleringskurser til kompetenceudvikling. Der er masser af inspiration at hente.

Læs hele nyheden
Internt i Avidenz

Glædelig jul og godt nytår

Endnu et år er snart gået, og vi skal sige farvel til 2023. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet til alle vores kunder og tak for alle de mange timer, vi har brugt sammen på at skabe et sikkert arbejdsmiljø og trivsel hos jer i virksomheder over hele landet.

Læs hele nyheden