Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mød Ole

Vores stærke kæde af medarbejdere bliver længere og længere, for at vi kan følge med den store efterspørgsel på vores ydelser og stadig leve op til den service og de standarder, vi har en ambition om at give vores kunder.

Nu kan vi præsentere endnu et stærkt led til kæden. For nyligt bød vi nemlig velkommen til Ole Stær som ny arbejdsmiljøkonsulent.

Ole er uddannet fysioterapeut og har beskæftiget sig med arbejdsmiljø i mange år. Erfaringen har han opnået gennem forskellige stillinger som arbejdsmiljøkonsulent bl.a. hos BST Vejle, certificeringsleder (ISO45001) og daglig sikkerhedsleder på Sygehus Lillebælt samt en stilling som tilsynsførende hos Arbejdstilsynet.

Inden Ole uddannede sig til fysioterapeut var han i nogle år svejser/sliber på en metalvirksomhed. Han kender derfor til dagligdagen og udfordringerne indefra, hvilket vi ser som en stor fordel, når han nu skal se på virksomhederne udefra som rådgiver.

Ole bliver kundeansvarlig for en del af vores kunder i det sydvestjyske område. Samtidig bliver han en af vores fageksperter inden for ergonomi og sundhed – f.eks. ergonomi på kontor, produktion, lager m.m. samt høretests, sundhedstjek og helbredskontrol af natarbejdere.

Vi er rigtig glade for, at Ole er blevet en del af vores stærke team, og vi er sikre på, at han bliver en stor gevinst for både vores kunder og Avidenz.

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Internt i Avidenz

Velkommen til Eva

Den 15. maj sagde vi velkommen til endnu en ny medarbejder, da Eva Larsen startede som arbejdsmiljøkonsulent hos os. Eva bor i Hedehusene og kommer til at servicere vores kunder i et område af Sjælland.

Læs hele nyheden
Internt i Avidenz

Velkommen til Søren

Den 15. april bød vi velkommen til Søren Krogh, der er ansat som arbejdsmiljøkonsulent på Sjælland, hvor han blandt andet bliver kundeansvarlig for en række virksomheder.

Læs hele nyheden