Online pausegymnastik har flere fordele

29.01.2021

Det kan være hårdt at arbejde meget hjemmefra. Både mentalt fordi man er meget alene og savner samværet med sine kolleger og andre personer. Og fysisk fordi man ofte sidder mere stille end normalt og måske ikke i de bedste arbejdsstillinger.

Reducer gener og opnå bedre trivsel

Hos Avidenz tilbyder vi nu online pausegymnastik for medarbejdere, der arbejder hjemme. Det medvirker både til at reducere eventuelle fysiske gener og forbedrer trivslen.

Hør mere i nedenstående lille introvideo.

Online pausegymnastik slutbillede 

 

Morgengymnastik hos Avidenz

Hos Avidenz har vi også mange medarbejdere, der arbejder hjemme i øjeblikket. Derfor laver vi også en gang imellem med stor succes online morgengymnastik, som vores ergo- og fysioterapeuter står for.

Forleden havde en af vores kolleger gjort noget særligt ud af det. Iført en dansk landsholdtrøje, pandebånd og svedbånd var han bare klar til træning – og i den grad med til at sprede smil
– som f.eks. da han valgte at anvende vinflasker til en af øvelserne i stedet for håndvægte eller vandflasker.

Det er lige præcis det, som man også kan få ud af pausegymnastikken, nemlig at den medvirker til sammenhold, godt humør og trivsel.

 

Pausegymnastik Avidenz tilpasset til webPausegymnastik Avidenz4 tilpasset til web  

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om udbyttet ved online pausegymnastik, og hvordan det fungerer, så kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller mail  info@avidenz.dk.