Mand med ondt i ryggen

2 helt nye kurser

31.10.2017

Vi tilbyder 2 nye kurser; "Sikkert arbejde med kemi - herunder udendørs asbestarbejde" og "Pas på din krop og sikker adfærd"

For at tilgodese endnu flere af de forespørgsler vi får på kurser til kompetenceudvikling, har vi valgt at oprette 2 nye suppleringskurser, som vi udbyder på hold. Begge kurser kan anvendes som en del af den supplerende uddannelse for medlemmer af Arbejdsmiljøorganisationen.

De nye kurser er:

  • Sikkert arbejde med kemi
    - herunder udendørs asbestarbejde​
  • Pas på din krop og sikker adfærd

 

Herunder får du en kort introduktion til kurserne.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sikkert arbejde med kemi
- herunder udendørs asbestarbejde

Kemiske stoffer og støv kan give eksem, allergi, irriterede luftveje, nedsat lungefunktion og i værste fald skader på eksempelvis hjernen, nervesystemet eller kræft.


Formålet med kurset er at klæde dig på, så du:

  • kan vurdere risiciene ved forskellige produkter og processer, så du bedre kan træffe de rigtige forholdsregler og dermed undgå skader
  • kender reglerne og kan arbejde sikkert ved udendørs asbestarbejde
  • ved hvad du må/ikke må, når du har kemi med i servicebilen


Indhold på kurset

På kurset får deltagerne blandt andet en overordnet gennemgang af reglerne for kemiske produkter.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pas på din krop og sikker adfærd

Mange vil i løbet af deres arbejdsliv opleve gener på kroppens muskler og led. Fokus på ergonomi og sikker adfærd i arbejdslivet kan nedsætte smerter, sygefravær og tabt arbejdsfortjeneste. Dette er til fordel for både de ansatte og arbejdspladsen.


Dit udbytte af kurset

Du får et teoretisk og praktisk indblik i de udfordringer, som kan opstå i det ergonomiske arbejdsmiljø. Deltagerne vil efter kurset være i stand til at screene det ergonomiske arbejdsmiljø og vurdere risici i arbejdet samt forebygge nedslidning og smerter i muskler og led.

 

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon 66 17 34 55, hvis du ønkser yderligere oplysninger om kurserne.