Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mød Jesper

Endnu en gang har vi budt velkommen til en ny medarbejder for at følge med den store efterspørgsel på vores ydelser inden for arbejdsmiljø. Vi har nemlig for nyligt ansat Jesper Klevang som arbejdsmiljøkonsulent, og han bliver kundeansvarlig for en række af vores kunder i Sønderjylland.

Jesper har arbejdet med arbejdsmiljø i de sidste 16 år bl.a. som arbejdsmiljøkonsulent og som tilsynsførende hos Arbejdstilsynet.

Jesper er uddannet fysioterapeut og har, som konsulent, arbejdet inden for det sundhedsfaglige område de sidste 8 år. Han kommer til at indgå i gruppen af vores specialister inden for områderne ergonomi og sundhed, hvilket bl.a. omfatter ergonomi på kontor, produktion, lager m.m.. Og på sundhedsområdet drejer det sig om høretests, sundhedstjek og helbredskontrol af natarbejdere samt undervisning og træningsprogrammer.

Udover at være uddannet fysioterapeut er Jesper uddannet som tømrer, og han bliver også en del af de konsulenter, der rådgiver inden for bygge/anlæg.

Jesper bliver fremover også en af vores undervisere på de arbejdsmiljøuddannelser, vi udbyder.

Vi er rigtig glade for, at Jesper er blevet en del af vores stærke team, og vi er sikre på, at han bliver en stor gevinst for både vores kunder og Avidenz.
 
PS:
Vi søger endnu en fysioterapeut eller ergoterapeut på Sjælland. Se stillingsopslaget her.

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Internt i Avidenz

Velkommen til Søren

Den 15. april bød vi velkommen til Søren Krogh, der er ansat som arbejdsmiljøkonsulent på Sjælland, hvor han blandt andet bliver kundeansvarlig for en række virksomheder.

Læs hele nyheden
Kursuskatalog over arbejdsmiljøkurser 2024 fra Avidenz
Internt i Avidenz

Arbejdsmiljøkurser 2024

Skal du have et arbejdsmiljøkursus i 2024, så kig i vores nye kursuskatalog for 2024. Her får du en kort beskrivelse af alle de arbejdsmiljøkurser, vi udbyder i 2024. Det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og suppleringskurser til kompetenceudvikling. Der er masser af inspiration at hente.

Læs hele nyheden
Internt i Avidenz

Glædelig jul og godt nytår

Endnu et år er snart gået, og vi skal sige farvel til 2023. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet til alle vores kunder og tak for alle de mange timer, vi har brugt sammen på at skabe et sikkert arbejdsmiljø og trivsel hos jer i virksomheder over hele landet.

Læs hele nyheden