Træning med elastikker er også for rigtige mænd

21.11.2019

Flere og flere bliver tilbudt at deltage i små motionsaktiviteter som elastiktræning eller rygøvelser på deres arbejdsplads.

 

Der er sket en stigning fra 15-22 % siden 2012. Det er yderst positivt, for træning er et godt middel mod smerter, uanset om du er en stor og stærk mand og har hårdt fysisk arbejde, eller om du sidder stille på kontoret.

Fysiologisk set er det ligeså godt at træne med elastikker som at gå over i motionsrummet eller fitnesscentret. Og ved at trække træningen tæt på kontoret eller arbejdsstationen er det lettere at få flere med.

Foruden den gavnlige fysiske effekt af træningen styrker det også arbejdsevnen og det sociale samvær, hvilket har en positiv effekt på det psykiske arbejdsmiljø. Et forskningsprojekt viser eksempelvis, at der er sket et fald i sygefraværet på 21 procent, siden træningen blev en del af arbejdsdagen hos Syddanske Vaskerier.

Læs hele artiklen via linket her.

Vil du høre mere om de gavnlige effekter (både fysiske og psykiske) ved elastiktræning og lære nogle øvelser, så kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk. Vores terapeuter er klar til at guide jer.