Velkommen til Brynhild

10.01.2022

I sidste uge bød vi velkommen til Brynhild Djurhuus Rafn.

Brynhild er uddannet Fysioterapeut og har mange års erfaring med dette arbejde. I den seneste tid har hun set mange konsekvenser af dårlige løsninger på indretning af hjemmearbejdspladser på grund af Corona. Derfor er det yderst relevant og godt, at hun her hos Avidenz bl.a. netop skal tage sig af indretning af kontorarbejdspladser, både i virksomhederne og hjemme.

Brynhild er ansat som konsulent med ansvarsområder inden for ergonomi og sundhed. Det drejer sig bl.a. om ergonomi på kontor, produktion, lager m.m.. Herunder mere konkret arbejdsstillinger, løftestillinger, tunge løft samt EGA (ensidigt gentaget arbejde).

På sundhedsområdet er arbejdsopgaverne høretests, sundhedstjek og helbredskontrol af natarbejdere samt træningsprogrammer.

Brynhild er oprindeligt fra Færøerne, men bor nu i Odense. Det er også fra vores hovedkontor her, hun får sin base, men hun vil servicere kunder i hele landet.

Vi er rigtig glade for, at Brynhild er blevet en del af vores stærke team, og vi er sikre på, at hun bliver en stor gevinst for både vores kunder og Avidenz.