Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Velkommen til Brynhild

I sidste uge bød vi velkommen til Brynhild Djurhuus Rafn.

Brynhild er uddannet Fysioterapeut og har mange års erfaring med dette arbejde. I den seneste tid har hun set mange konsekvenser af dårlige løsninger på indretning af hjemmearbejdspladser på grund af Corona. Derfor er det yderst relevant og godt, at hun her hos Avidenz bl.a. netop skal tage sig af indretning af kontorarbejdspladser, både i virksomhederne og hjemme.

Brynhild er ansat som konsulent med ansvarsområder inden for ergonomi og sundhed. Det drejer sig bl.a. om ergonomi på kontor, produktion, lager m.m.. Herunder mere konkret arbejdsstillinger, løftestillinger, tunge løft samt EGA (ensidigt gentaget arbejde).

På sundhedsområdet er arbejdsopgaverne høretestssundhedstjek og helbredskontrol af natarbejdere samt træningsprogrammer.

Brynhild er oprindeligt fra Færøerne, men bor nu i Odense. Det er også fra vores hovedkontor her, hun får sin base, men hun vil servicere kunder i hele landet.

Vi er rigtig glade for, at Brynhild er blevet en del af vores stærke team, og vi er sikre på, at hun bliver en stor gevinst for både vores kunder og Avidenz.

Del dette indlæg:

Andre indlæg

Internt i Avidenz

Velkommen til Søren

Den 15. april bød vi velkommen til Søren Krogh, der er ansat som arbejdsmiljøkonsulent på Sjælland, hvor han blandt andet bliver kundeansvarlig for en række virksomheder.

Læs hele nyheden
Kursuskatalog over arbejdsmiljøkurser 2024 fra Avidenz
Internt i Avidenz

Arbejdsmiljøkurser 2024

Skal du have et arbejdsmiljøkursus i 2024, så kig i vores nye kursuskatalog for 2024. Her får du en kort beskrivelse af alle de arbejdsmiljøkurser, vi udbyder i 2024. Det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og suppleringskurser til kompetenceudvikling. Der er masser af inspiration at hente.

Læs hele nyheden
Internt i Avidenz

Glædelig jul og godt nytår

Endnu et år er snart gået, og vi skal sige farvel til 2023. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet til alle vores kunder og tak for alle de mange timer, vi har brugt sammen på at skabe et sikkert arbejdsmiljø og trivsel hos jer i virksomheder over hele landet.

Læs hele nyheden