Intercamp A/S

Fokus på ergonomi har givet bedre arbejdsmiljø og trivsel

14.03.2018

Nogle gange skal der et ekstra spark til i den rigtige retning for at få det bedste ud af situationen. Det har virksomheden, INTERCAMP A/S, oplevet for nyligt.

For selvom INTERCAMP i forvejen har stor fokus på sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen, som de har opnået igennem deres gode samarbejde med den autoriserede arbejdsmiljørådgiver Avidenz, fik et påbud fra arbejdstilsynet stor positiv indflydelse på ikke bare det fysiske arbejdsmiljø men i høj grad også på det psykiske og dermed på trivslen generelt.
INTERCAMP importerer campingvognsmærkerne Kabe, Bürstner, Sprite og Vega og distribuerer dem gennem forskellige forhandlere i Danmark. INTERCAMP samarbejder med ca. 30 af branchens omkring 60 nyvognsforhandlere. Derudover har INTERCAMP en afdeling, CAMPER FRITID, der leverer udstyr, tilbehør og originale reservedele til hele branchens ca. 60 forretninger. INTERCAMP har 25 fastansatte medarbejdere.

Samarbejder med Avidenz

INTERCAMP har gennem nogle år samarbejdet med Avidenz i forhold til at afholde årlig arbejdsmiljø-drøftelse og APV’er. ”Det er rigtig rart at blive holdt i hånden og blive opdateret om de lovgivningsmæssige procedurer, der skal overholdes, og det har fungeret super godt”, udtaler økonomichef Annette Jensen og fortsætter: ”Vi har altid været rigtig glade for samarbejdet, og da vi fik et påbud vedrørende håndtering af kasser på vores lager, var det helt naturligt for os at få Avidenz til at hjælpe os med at løse denne opgave. Det har fungeret perfekt, og i det hele taget været en spændende og lærerig proces, som har medvirket til en positiv udvikling hos os”


Læs hele artiklen ved at klikke på billedet herunder.

 Til Aktuelt p hjemmeside